Suklaisempi mutakakku:
1. Ennen kaikkea: laita uuni 150 asteeseen.
- 150 g sulatettua voita
- 3 dl sokeria
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- 4 rkl tummaa kaakaojauhoja
- 2 munaa
- 2 tl vettä
- pieniä paloja mitä vaan suklaata yksi tai kaksi riviä (itse olen kokeillut valko-, maito- ja tummalla suklaalla)
- pieniä paloja mitä vaan suklaata yksi tai kaksi riviä (itse olen kokeillut valko-, maito- ja tummalla suklaalla)
1. Ennen kaikkea: laita uuni 150 asteeseen.
2. Voitele vuoka.
3. Sekoita tasaiseksi löysäksi taikinaksi ja kaada voideltuun vuokaan
4. Upota suklaapalat taikinaan.
5. Paista kakkua uunin keskitasolla n. 35 min.
6. Syö. Tai oikeastaan kannattaa antaa hetken aikaa jäähtyä ennen syömistä niin kakku ehtii edes vähän hyytyä/jähmettyä.
3. Sekoita tasaiseksi löysäksi taikinaksi ja kaada voideltuun vuokaan
4. Upota suklaapalat taikinaan.
5. Paista kakkua uunin keskitasolla n. 35 min.
6. Syö. Tai oikeastaan kannattaa antaa hetken aikaa jäähtyä ennen syömistä niin kakku ehtii edes vähän hyytyä/jähmettyä.
Tämä kuva on tupareistamme, jonne tein yhden kakun valkosuklaalla, yhden maitosuklaalla ja yhden niin että siinä oli molempia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti